vrijdag 11 mei 2018

Commissie meurs verpleegkundige

Vooral de titel zorgkundige die door de commissie was bedacht voor een combinatie tussen de mbo-verpleegkundige en de verzorgende, zat de verpleegkundigen dwars en zou een degradatie zijn voor het vak. Commissie Meurs V VN VS Commissie Meurs november 2014. V VN werd vertegenwoordigd door Helma Zijlstra, directeur V VN, Marga Bijma en Hanneke Boven, beiden verpleegkundig specialist GGZ.


Dit maakte op flink de tongen los. De commissie heeft als taak om de onder sub a genoemde verpleegkundige vervolgopleidingen qua inhoud en niveau te toetsen op gelijkwaardigheid aan het hbo-verpleegkundige opleidingsprofiel, met het oog op de overgangsregeling van het wetsvoorstel Wet BIG II. De commissie die advies moet geven over de status van vervolgopleidingen van mbo- en serviceopgeleide verpleegkundigen is bekend. Op oktober jl heeft V VN deelgenomen aan een hoorzitting voor de commissie Hoofdbehandelaarschap GGZ, beter bekend als de commissie Meurs. De Commissie Meurs heeft met haar rapport een belangrijke bijdrage geleverd.


De BoZ is verzocht om met een reactie te komen op de door de Commissie Meurs voorgestelde overgangsregeling in het kader van het BIG II-register.

Commissie meurs verpleegkundige

Verpleegkunde op niveau - NUDe minister heeft deze commissie in het instellingsbesluit (zie bijlage 1) gevraagd om verpleegkundige vervolgopleidingen qua inhoud en niveau te toetsen op gelijkwaardigheid aan het oude hbo-verpleegkundige opleidingsprofiel, met het oog op de overgangsregeling van het wetsvoorstel Wet BIG II. Er is een Commissie ter Beoordeling van de Verpleegkundige Vervolgopleidingen. De zorgbranches willen graag hierop als volgt reageren: 1. Ook heeft de minister de commissie gevraagd.


Hbo-verpleegkundige wordt regieverpleegkundige - Nursing In 20presenteerde de commissie Meurs al de eerste versie van de beroepsprofielen.

Reactie BoZ op het advies van de Commissie Meurs

De commissie heeft als taak om de onder sub a genoemde verpleegkundige vervolgopleidingen qua inhoud en niveau te toetsen op gelijkwaardigheid aan het hbo-verpleegkundige opleidingsprofiel, met het oog op de overgangsregeling van het wetsvoorstel Wet BIG II. De regiebehandelaar komt in de plaats van de hoofdbehandelaar en neemt, zoals de naam al doet vermoeden, de regie in een behandeling. Dat schrijft minister Bruins van Medische Zorg in antwoord op Kamervragen over de overgangsregeling rond de Wet BIG II.


Commissie Meurs V VN VS Commissie Meurs Regiebehandelaar Op introduceerde de commissie Meurs in haar advies Hoofdbehandelaar GGZ als noodgreep een nieuwe term in de gezondheidszorg: regiebehandelaar. Reactie BoZ op het advies van de Commissie Meurs.

Staatscourant 201 407Offici le

Afbeeldingen van rekenmaar Methode wiskunde voor het lager onderwijs Reken Maar: uitgebreid materialenaanbod en sterke digitale ondersteuning voor zorg op alle niveaus. Beantwoord een paar vragen en u weet meteen of n hoeveel erfbelasting u ongeveer moet betalen. Begrijpelijk want de tarieven van de erfbelasting 20en de successierechten zijn hoog.


Bij verschillende hogescholen volg je in dit jaar grotendeels hetzelfde programma als dat van de hbo-opleidingen Business IT Management en Technische Informatica. Bron: CBS Onderliggende teller laat het actuele aantal inwoners van Nederland zien, althans het door het CBS geschatte aantal geregistreerde inwoners. Meld uw klacht en wij helpen u om uw klacht zo snel mogelijk opgelost te krijgen bij bedrijven en overheid. Oct 2 20Incidentenbestrijding Prorail prio onderweg. Clinique cosmetica voor dames de Bijenkorf Morgen.


Daarom doen wij regelmatig onderzoek naar de wereld van werk. De meeste nummers van gedrukte tijdschriften zitten in bibliotheekdepots bij de diverse faculteiten.

Commissie vervolgopleidingen mbo- en inserviceopgeleide

De rol van de vrouw binnen de Islam Al-Yaqeen De rol van de vrouw binnen de Islam. Dit is er voor in de plaats gekomen. Download onze chat app en kom gezellig chatten in de chatboxen.


En wanneer heb ik dus recht op die uur? Ik gebruik het standaard certificaat van synology maar deze is persoonlijk ondertekend en als je dan beveiligd aanmeld krijg je een melding dat je certificaat onveilig is omdat de browser niet kan controleren of hij echt is. Meer dan dagen geleden Vacature opslaan meer.


Ook in het eeuwige hiernamaals is zij zijn vrouw. Parkeren in de stad Groningen Parkeergarages gratis PR. Reseller hosting pakketten in Belgi - Versio Versio biedt goedkope reseller hosting pakketten in Belgi aan voor klanten die volledige controle willen. Shell rotterdam vacatures shell moerdijk vacatures vacatures shell den haag shell rijswijk vacatures vacatures bij shell shell scholen vacatures shell nederland vacatures vacatures shell pernis vacatures shell tankstation vacatures shell amsterdam shell groningen vacatures shell. Some schools may have a different process for obtaining the additional information needed to process your Direct PLUS Loan application.


Stille verkoop betekent dat uw woning te koop staat, zonder dat er (veel) ruchtbaarheid aan wordt gegeven. UCM - Experience Day - Februari 20- Maastricht University Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. We hebben dit voor u in een overzicht gezet. Wedding Guest Dresses Outfits Dresses for Discover wedding outfits for women with our edit of dresses for weddings.


Werken bij de Bijenkorf Werken bij de Bijenkorf. Werken in de sales in Den Haag Een leuke bijbaan in Den Haag heb je zo gevonden. Zo heeft u volledige controle over uw websites, s en instellingen.


Zon functie is een ideaal als weekendbaan voor studenten en jongeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.