maandag 16 januari 2017

Flash is geblokkeerd op deze pagina chrome

In plaats daarvan zullen deze browsers automatisch gebruik gaan maken van HTML een vergelijkbare maar veiligere en snellere technologie. Wij snappen dat het erg vervelend is met Flash op dit moment, dat Chrome Flash op deze manier blokkeert kunnen wij helaas niets aan doen. Klik op het pictogram in de ontbrekende Flash-inhoud om een uitklapvenster te openen met de Adobe Flash-inhoud die is geblokkeerd. Adobe Flash is geblokkeerd omdat deze verouderd is Kan plug-in niet laden De volgende plug-ins zijn op deze pagina geblokkeerd Deze plug-in wordt niet ondersteund Een plug-in (Shockwave Flash) reageert niet.


Adobe Flash Player is geblokkeerd omdat deze is verouderd. Chrome en Mozilla Firefox gaan binnenkort Adobe Flash, dat veel gebruikt wordt voor multimedia-toepassingen op websites, standaard blokkeren. Chrome gaat binnenkort Adobe Flash, de nog altijd veelgebruikte plugin om video s en andere interactieve elementen op webpaginas te tonen, standaard blokkeren.


Als de Help-pagina van Adobe Flash Player meldt dat Flash is verouderd en u niet op de automatische update wilt wachten, kunt u Flash handmatig bijwerken door de meest recente versie bij Adobe te downloaden en te installeren. Als je deze toevoegd aan je Chrome browser, is er niets aan de hand. Nu vind ik volgende oplossing op het web : tik about plugins in de adresbalk, klik dan op details in de rechterbovenhoek van de verkregen pagina, dan Flash of Shockwave Flash en Enable.Slot : chrome sluiten en heropstarten.


Adobe Flash is geblokkeerd omdat deze verouderd is Als u problemen ondervindt met Flash-inhoud of als de foutmelding Adobe Flash is geblokkeerd omdat deze verouderd is wordt weergegeven, controleert u of u de nieuwste versie van Chrome gebruikt.

Flash is geblokkeerd op deze pagina chrome

Wat we wel kunnen doen is jullie helpen om Flash te activeren, via onze extensie. Klik op Eenmaal toestaan om toe te staan dat Flash-inhoud voor deze keer op die pagina wordt uitgevoerd. Franse radiozenders om te kennen - Voor wie met de auto onderweg in Frankrijk is dit een onmisbare radiozender: 10 FM Autoroute Info, met actuele verkeersinformatie in het Frans en in het Engels. Aan de ene kant vind je de mediatheek, de Faculteit Economie en Management (FEM de Pabo en Automotive. Apple slaat belgegevens te lang en soms ongevraagd op op zijn eigen servers, zo claimt Elcomsoft.


As bizarre as cooking with food waste may soun the team is keen to promote their project and raise awareness about the issue of food waste. BTS - aposANPANMAN apos Lyrics Color By - Hamtaro Gasa Thanks for watching. Bekijk hier de vacatures van WVI Uitzendbureau in Almere en solliciteer direct online.


Bij Datingbird staat het behoud van uw privacy altijd bovenaan uw persoonlijke gegevens worden overal en te allen tijde afgeschermd zodat u altijd volledig anoniem blijft. Als Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen begeleid je mensen die niet volledig voor zichzelf kunnen zorgen.

Adobe Flash Player is geblokkeerd omdat deze is verouderd

De opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen duurt drie jaar. De opleiding Post HBO Management voor Zorg en Welzijn duurt jaar. Our chat room CatholiChat is the main room and is for socializing, faith sharing as well as religious discussion. De wijk heeft de vorm van een driehoek, grofweg gevormd door verbinding van de assen Nationale Bank - Rooseveltplaats - Carolus Borromeus.


Deel deze informatie!71GedeeldDe salarisschalen behorend bij de CAO Kinderopvang per zijn hieronder opgenomen (Bedragen in euros per maand bij een voltijds dienstverband van uur per week). Support U kunt apps die u op uw apparaat heeft ge nstalleer ook weer verwijderen. Here are 1examples of good slogans.
If your Elo is score is low, youre likely pretty frustrated by Tinder right now.


In het gezondheidscentrum zijn veel verschillende zorgverleners actief, die samen als doel hebben om u de juiste zorg te bieden. Kies dan hieronder jouw regio zodat je snel weet welke vacatures. Le chat gratuit le chat gratuit en live le plus populaire de France : tchater et voir des webcam. Red Dead Redemption Cheats: The Ultimate PSThere are many Red Dead Redemption cheats available and they will make you feel invincible once youaposve enabled them.


Selecteer hieronder een vestiging voor contactinformatie en eventueel een routebeschrijving. Slechte ervaring met studie bij LOI - Carri retijger Forum Mensen die er nog over nadenken om bij de LOI te studeren. The band s original lineup was composed of Alex Kapranos (lead vocals and guitar, keyboard Nick McCarthy (rhythm guitar, keyboards and backing vocals Bob Hardy (bass guitar and Paul Thomson (drums, percussion and backing vocals). Uw browsegeschiedenis weergeven en specifieke sites verwijderen.


Uw rechten zijn afhankelijk van uw cao en de fase waarin u zit. Van studentenwerk tot weekendwerk, wij hebben de vacatures voor jou om een zakcentje bij te verdienen in je vrije tijd.
Verder is het zo dat piloten nu lager zitten dan voorheen. Versio is wettelijk verplicht om jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en jou te informeren over het gebruik daarvan. Voor Tinder betalen geeft de gebruiker een aantal extra opties die in de gratis versie van de app niet zitten.


Weet Magazine Weet beschrijft de leukste ontdekkingen uit natuur, techniek en wetenschap vanuit een christelijk perspectief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.